Tovább a tartalomra

Samsung YP-P3 médialejátszó – A Samsung megkésett válasza az iPod Touch-ra?

június 25, 2009

A Samsung YP-P3 hamarosan itthon is csábítja majd a vásárlókat, annak ellenére, hogy a mobiltelefon korszakban nem feltétlenül vágyunk a mindentudó telefonunk mellé még egy mindentudó médialejátszóra is, hiszen a mindentudó telefonunk egyben mindentudó médialejátszó is.

Érintőképernyős médialejátszók
A gyártók azonban a fent említett problémakör ellenére is minduntalan piacra dobnak egy-egy multimédia lejátszó kütyüt, és a jelek szerint ezek az eszközök meg is találják célközönségüket. Az Apple például annak idején -közel két évvel ezelőtt- az iPhone piacra lépése után rukkolt elő az iPod Touch érintőképernyős médialejátszóval. A Samsung sem először jelentkezik hasonló eszközzel, hiszen a Samsung YP-P2 is már hasonló paraméterekkel bírt.

Samsung_Yepp_YP_P3_1

A Samsung YP-P3 médialejátszó
A Samsung YP-P3 a Samsung korábbi médialejátszó családjának -amit egyébként következetesen YP előtaggal jelölnek- a legújabb jövevénye. A címben említett utalás az iPod Tuch-ra nem véletlen: a Samsung nem titkolja, hogy honnan vette az ötletet. A legtöbb tulajdonságával kapcsolatban viszont azt kell mondani jobban sikeredett mint versenytársa. Legfontosabb különbség az árukban van. Az iPod Touch 8GB változata a mai napig nagyjából egy árban van a Samsung YP-P3 32 GB-os változatával.
A Samsung YP-P3 4.3 x 2.4 inches, 480 x 272 febontású érintőképernyővel, sztereó Bluetooth és WiFi kapcsolattal, USB porttal,  van ellátva. A lejátszón helyet kap az FM rádió és mindenfajta zenei és videó fájl lejátszására alkalmas.
Érdekes funkciója, hogy Bluetooth segítségével telefonhívásokat is fogadhatunk vele, sőt kihangosítóként is használható.
Az egyetlen komoly hiányossága az iPod Touch-csal szemben a mozgásérzékelő hiánya.

Forrás:
Samsung YP-P3 (8GB)

Kapcsolódó link:
Samsung YP-P3 MP3 Player (8GB, 16GB) Review
Samsung YP-P3 8GB Review
Samsung YP-P3

Kép forrása: http://media.akihabaranews.com

No comments yet

Hozzászólás